Hotel Park

Hotel Park je priča koju želite doživjeti. Barem jednom u životu. Perjanica hotelijerstva u gradu i regiji, u potpunosti obnovljen, nudi vrhunski standard i nadasve jedinstveni ugođaj. Pri ulasku u hotel, uz pratnju nota pianina koje dopiru iz restorana, uz topao prijem našeg osoblja i šampanjac dobrodošlice, svakog gosta obuzme osjećaj da je to trenutak u kojem kroči prema jednoj novoj, osobnoj priči.
Osim usluga noćenja u novouređenim i modernim sobama, ističemo se iznimnom gurmanskom kvalitetom, SPA uslugama. Nudimo usluge transfera u luksuznim automobilima, predlažemo gostima razne izlete i brinemo da svakom pojedinom gostu doživljaj u Hotelu Park bude nezaboravno iskustvo.

Hotel Park hotel-park-split-gourmet-expo-0006od svog osnutka 1921. godine sinonim je vrhunske gastronomije ne samo među inozemnim gostima već i među brojnim Splićanima. Zahvaljujući klimi, Dalmacija je područje u kojem uspijevaju najslađi mirisni plodovi voća i povrća, područje je bogato aromatskim ljekovitim biljem koje ima velike zasluge i u odličnom okusu mesa, dok su dubine Jadranskog mora prepune kvalitetne ribe. Upravo u tim namirnicama leži tajna vrhunskog gastronomskog doživljaja restorana Hotela Park.

CHEF´S TABLE
Rado pozivamo goste da u društvu našeg Chefa odaberu namirnice na lokalnoj ribarnici i tržnici te potom poprate pripremu jela u prostranoj hotelskoj kuhinji. Obrok se može konzumirati u diskreciji zasebne prostorije, uz jedinstveni Chef’s table, uz neposrednu komunikaciju s glavnim kuharom koji će svojim umijećem ispričati jedinstvenu priču za vaša nepca.

STAKLENI VRT I TERASA
Stakleni vrt je spoj restorana i terase. Idealan za sve koji uživaju u prostorima obasjanima suncem i pogledu na more a pri tome koriste pogodnosti klimatiziranog prostora…
Što je Split bez terase Parka, što je Park bez terase, što je izlazak bez Parka… od 1921 godine mjesto za vidjeti i biti viđen…mjesto utkano u naša i Vaša sjećanja…
Duša ovog hotela oduvijek je bila prostrana terasa s pogledom na kojoj je i sam Tin Ujević napisao svoje najljepše stihove.

KONTAKT:
Hotel Park – Potestas d.o.o.
Hatzeov perivoj 3
21000 Split
Telefon: + 385 21 40 64 00,Fax: + 385 21 40 64 01
E-mail: hotelpark@hotelpark-split.hr
http://www.hotelpark-split.hr/